Наети от мен гръцки адвокати работят от две седмица по

...
Наети от мен гръцки адвокати работят от две седмица по
Коментари Харесай

Мавродиев се оплаква от рекет от страна на участник в историята Осемте джуджета

" Наети от мен гръцки юристи работят от две седмица по тъжба за изнудване против Димитър Ламбовски. Събрани са доказателства за заканите на Ламбовски към мен - за пожелан рекет в изключително огромни размери, както и заканите му да съсипе мен, Бойко Борисов и Делян Пеевски ". Това се споделя в известие, изпратено от някогашния началник на КФН и ББР Стоян Мавродиев, който си потегли от ББР със скандал.
Само преди два дни в уеб страницата " Афера " излезе информация, че Ламбовски, който е някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и е един от участниците в сагата " Осемте джуджета ", е желал да опише пред bTV за корупционна скица с присъединяване на Мавродиев. Накратко, съгласно оповестеното - Мавродиев купил от Ламбовски 2 къщи в Гърция, като парите били дадени от Делян Пеевски, а едната къща била за Бойко Борисов. Actualno.com не получи удостоверение на тази история от свои източници в малкия екран - че Ламбовски желал да приказва, само че в последния миг отказал.
Мавродиев е безапелационен, че няма къща в Гърция и това проличава от имотните регистри там.
" Тъй като мястото на незаконното действие е в Гърция - искът ми е адресиран към гръцките управляващи. Вече са сезирани следствените органи и прокуратурата в Гърция. В момента, в който бъдат подхванати дейности от гръцките управляващи, ще ви осведомявам с всички детайлности. Български юристи ще подадат тъжби в българската прокуратура против медиите, разрешили си да тиражират анонимните съчинения с безспорни неистини против мен ", прибавя той.
Новата история с Ламбовски потегли след негов опит да приказва с водача на " Да, България " Христо Иванов - ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК! Какво разяснява Иванов - НАУЧЕТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР