Наесен, ако върнат Биг брадър“, ще е по-интересен от постоянните

...
Наесен, ако върнат Биг брадър“, ще е по-интересен от постоянните
Коментари Харесай

Луна изригна: Само аз мога да оправя България! Биг Брадър беше по-интересен от тия политици

„ Наесен, в случай че върнат „ Биг брат “, ще е по-интересен от непрекъснатите драми на политиците. “ Така певицата Луна разяснява пред „ България Днес “ непрекъснатите разтърсвания, които се случват в страната.
„ Управляват ни нарушители! Но нищо няма да се промени. Всичко, което се случва, е да се замажат очите на хората от по-важните неща. Но за тях никой не приказва. Политиката в България е мъртва доста от дълго време. И до момента в който българските жители избират едни и същи политици, смяна у нас в никакъв случай няма да има. Аз възнамерявам свои нови политически начинания, само че за тях ще приказвам, когато му пристигна времето “, безапелационна е Луна.
Певицата бе претендент за президент на последните избори за държавен глава. Въпреки че не съумя да събере поддръжка, изпълнителката на „ Бягайте крачета “ не се отхвърля. И е безапелационна – пристигна ли вотът, ще е в листите. По думите й единствено тя може да оправи България.
„ Това, което се случва, е цялостна подигравка с народа. Обикновените хора страдат поради тези измамници. Бедните стават още по-бедни, само че на тези в Народното събрание не им дреме. Ще умрем от апетит, само че никой не мисли. Великите политици гледат единствено своето канче. Всичките кавги са нагласени. Протестите против Радев са платени, сигурна съм “, довери още пред вестника Луна.
Луна не има вяра, че определените депутати ще съумеят да създадат нещо значимо, и още веднъж ще идем на избори
Наскоро певицата посещава родния си Шумен. Остава втрещена от метода на живот на локалните.
„ Те нямат пари. Чудят се по какъв начин да свържат двата края. Вечерно време светят с фенерчета, с цел да пестят. В магазина всичко е скъпо. И за това са отговорни единствено тези от Народното събрание, тъй като разрешават това да се случи “, сподели още Луна.
Изпълнителката е безапелационна, че още веднъж ще влезем в спиралата на изборите. Въпреки че ПП-ДБ и ГЕРБ се схванаха най-сетне за мандата и министрите, певицата е безапелационна, че ръководството им няма да продължи дълго. По думите й народът ще върви до урните на всеки няколко месеца.
„ Сякаш политиците желаят тъкмо това. Радев също е удовлетворен, че той ще сформира кабинет. Не виждам по какъв начин едни крадци ще се схванат с други измамници. Избори отново ще има. И то скоро. Не имам вяра кабинетът да изкара дълго. Аз от дълго време се отхвърлих да гласоподавам за тези хора. Не давам вота си за никого. Дано и тези, които си продават гласа, схванат, че с едни 50-100 лева няма да си оправят живота. И заслужават естествен живот “, сподели още по тематиката претендентът за президент от 2021 година
Луна е на мнение, че тя е единствената, чиято акция не е с „ мръсни “ пари. По думите й останалите пръскат милиони, „ с цел да излъжат “ хората.
„ Ще им пристигна акълът, че съм единственият почтен претендент за каквото и да е било. Всички останали вземат пари от сивата стопанска система. То е й видно “, добави още Луна, която преди месеци изиска от водача на „ ИТН “ Слави Трифонов да й върне парите, които е спечелил на неин тил.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР