Наемниците на руската частна военна група Вагнер вече не участват

...
Наемниците на руската частна военна група Вагнер вече не участват
Коментари Харесай

Пентагонът: ЧВК Вагнер вече не е съществена част от военните операции в Украйна

Наемниците на съветската частна военна група " Вагнер " към този момент не вземат участие в " забележителна степен " във военните интервенции в Украйна. За това заяви Пентагонът, представен от Франс прес.

Припомням, че на 24 юни наемническата формация се разпалва за малко с искане за промяна на военното управление в Москва.

Според Пентагона " множеството " от бойците на " Вагнер " към момента се намират в окупирани от Русия украински територии.

Стана ясно и че Украйна към този момент е получила от Съединени американски щати американски касетъчни муниции.

Тази нощ в Кривой Рог е имало гърмежи, заяви началникът на Съвета за защита на града Александър Вилкул. Военновъздушните сили на Киев предизвестяват за опасност от удари в Одеска, Днепропетровска и Кировоградска област. В тези райони, както и в Суми, Николаев и следената от Украйна част на Херсонска област, е оповестена въздушна паника.

По-късно през днешния ден се чака да изтече договорката за експорт на украинска зърнена продукция през черноморските пристанища, в случай че Москва не се съгласи той да бъде продължен. Критиките от съветска страна са, че поради западните наказания е възпрепятстван нейният експорт на торове и храни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР