Наемник е взривил автомобила на монтанския адвокат Красимир Босев, съобщава

...
Наемник е взривил автомобила на монтанския адвокат Красимир Босев, съобщава
Коментари Харесай

Установен: Ето кой е взривил колата на монтанския адвокат Босев

Наемник е взривил автомобила на монтанския юрист Красимир Босев, оповестява BulNews. Атентаторът взел дребна сума пари за закононарушението, получил най-много 500 лв., с цел да изпепели колата на прависта, настояват осведомени от Министерство на вътрешните работи дирекцията в регионалния град.

Бивш герой с прякор Баджика протегнал ръка на автомобила на юриста при започване на октомври. Разбойникът е от монтанското село Смоляновци, споделя се Цветан и е на 55 години.

Задържаха обвинен за нападението против известния юрист в Монтана

Подпалвачът е подготвен и за 5 лв. да извърши закононарушение, защото не може да си откри работа поради множеството си присъди. Преди време работел като охранител, само че през днешния ден никой не смеел да го наеме. Затова е избрал по престъпен метод да си обезпечава прехраната. Осъждан е 17 пъти - за грабежи, побои (включително над полицай), обезчестяване.

Баджика бе хванат още в края на предишния месец, като е оставен за непрекъснато в ареста. Изготвените експертизи потвърждават, че точно той е създателят на бомбената офанзива. Криминалистите чакат апашът да разкрие кой му е упълномощил поръчката. Предполага се, че покушението е поради работата на правозащитника.

Припомняме, че гаражът на юрист Красимир Босев бе взривен на 7 октомври, от което изгоря до основи автомобила му. От детонацията пострадаха още два гаража и един апартамент. Животът на 12 фамилии в жилищната кооперация на юриста беше заплашен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР