Надзорният съвет на Meta отмени решението на компанията за социални

...
Надзорният съвет на Meta отмени решението на компанията за социални
Коментари Харесай

Решението на Meta да изтегли два видеоклипа за войната Израел-Хамас беше отменено от Надзорния съвет на фирмата

Надзорният съвет на Meta анулира решението на компанията за обществени медии да изтегли два видеоклипа от войната Израел-Хамас от своите платформи.

Един от въпросните видеоклипове беше „ оповестен във Фейсбук на израелска жена, която моли похитителите си да не я убиват, до момента в който е взета за заложница по време на терористичните набези против Израел на 7 октомври. “

„ Другият случай включва видеоклип, оповестен в Instagram, показващ това, което наподобява е разследване от удар върху или покрай болница Ал-Шифа в град Газа по време на сухопътната атака на Израел в северната част на линията Газа “, сподели Надзорният съвет.

Квазинезависимият ръб от 22 души, който управлява уеб страниците, благосъстоятелност на Meta, Фейсбук и Instagram, реши, че изявленията осведомят света „ за човешкото страдалчество и от двете страни “, разгласи компанията в понеделник.

Въпреки че „ постът демонстрира палестинци, в това число деца, убити или ранени “, бордът сподели, че Meta би трябвало да резервира „ свободата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР