Надзирателка в затвор от австралийския град Сидни е правила секс

...
Надзирателка в затвор от австралийския град Сидни е правила секс
Коментари Харесай

Надзирателка бе спипана да прави секс със затворник

Надзирателка в затвор от австралийския град Сидни е правила секс със пандизчия, а също така скрито му е носила тютюн за цигари. След това тя е предадена на съд, оповестява mirror.co.uk., представен от " Блиц ".

25-годишната Мелиса Гудуин, надзирателка и бодибилдър, се признала за отговорна, че е имала сантиментална и интимна връзка със пандизчия на име Кори Лондон в продължение на седем месеца. Също по този начин сътрудниците ѝ я хванали да подарява на своя обичан контрабандна пратка: пакет тютюн, две запалки и пакет дъвки.

Тя е била отстранена от работа през май, когато аферата с Лондон станала явна. Австралийката е пропуснала правосъдно съвещание по отношение на обвиняването за контрабанда поради подготовка. В този миг, когато момичето трябвало да бъде в съда, тя разгласила фотографии от спортната зала в обществените мрежи. Съдията счел това за демонстрация на пренебрежение към съда.

По време на следващото съвещание, на което е оповестено, че присъдата ще бъде огласена през 2021 година, Гудуин ясно измърморила циничен израз. За това тя била упрекната в непочтено държание на публични места.

Австралийката е обвинена в сходни връзки и с различен пандизчия, само че заради липса на доказателства обвинявания не са били повдигнати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР