Надзиратели в главния затвор в Коста Рика заловиха котка, която

...
Надзиратели в главния затвор в Коста Рика заловиха котка, която
Коментари Харесай

Надзиратели заловиха котка, пренасяла мобилни телефони за затворници

Надзиратели в основния затвор в Коста Рика заловиха котка, която внасяла мобилни телефони за пандизчиите, съобщaват Българска телеграфна агенция, базирайки се „ Франс прес”.

Животното е било хванато след петчасово търсене – нарушителят се скрил в канализационните тръби.
Котешкото кафене в София: Някои животни към този момент откриха нов дом Гари е първият, който е осиновен от гости на нетрадиционното място
Когато котката най-сетне се появила и била хваната, на гърба ѝ имало раница с два мобилни телефона, зарядно устройство и две сим карти.

Акцията била извършена в изискванията на растяща угриженост на управляващите в Коста Рика, че в пандизите незаконно се внасят мобилни телефони, които лишените от независимост употребяват за телефонни измами.
Алергични сте към котки – към този момент има ваксина и се бие на котката Тестовете и изследването са оповестени в “Журнал за алергиите и клинична имунология ”
Престъпни групи постоянно употребяват животни за предаване на колета на излежаващи присъди лица. През 2015 година гълъб с дрога, прикрепена за крачетата, беше заловен при долитане в пандиза „ Ла реформа”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР