Надзирател във врачанския затвор е заплашил гаджето на дъщеря си

...
Надзирател във врачанския затвор е заплашил гаджето на дъщеря си
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Надзирател от врачанския затвор е заплашил гаджето на дъщеря си с пистолет, опитват да прикрият случая

Надзирател във врачанския затвор е заплашил гаджето на щерка си с револвер, научи извънредно организация BulNews.bg.
Както медията ни писа, скандалната сцена се разигра в нощта на 19 против 20 юни към 2 часа.
Цветелин Илиев, който работи от към 8 години като надзорник във врачанския затвор ненадейно се прибрал вкъщи през нощта и заварил 14-годишната си щерка и 17-годишния й другар.
Дъщерята очевидно разчитала таткото да се върне у дома на другия ден и поканила гаджето си на посетители с преспиване.
Изненадан от неприятната картинка, която заварил в дома си и в припадък на гняв Цветелин извадил персоналния си револвер. Таткото го насочил против младежа и го заплашил с ликвидиране. Паникьосаният младеж незабавно подал сигнал на тел. 112.
На мястото пристигнал полицейски екип, който закопчал надзирателя. Веднага след ареста е почнал напън казусът да се покрие и надзирателят да бъде освободен.
До 4 часа през нощта в районното полицейско ръководство във Враца е бил и заместител -директора по режима на врачанския затвор Румен Вачев. Той също е оказал сериозен напън и неговият зависещ е бил освободен.
В 6 часа сутринта в зандала пък се е провела изключителна оперативка, свикана от шефа Ангел Кабатлийски, на която Вачев е трябвало да рапортува дали е съумял да потули случая.
По неофициална информация напъните му май ще се венчаят с триумф, защото полиция и прокуратура вършат всичко допустимо да прикрият ваденето на оръжие и запалхите за ликвидиране към момчето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР