Надзирател на Джобсуърт“ налага глоби за паркиране на членовете на

...
Надзирател на Джобсуърт“ налага глоби за паркиране на членовете на
Коментари Харесай

Надзирател „Джобсуърт“ налага глоби за паркиране на екипажа на спасителната лодка – въпреки че всички те имат разрешителни за £2k

Надзирател на „ Джобсуърт “ постанова санкции за паркиране на членовете на екипажа на RNLI, до момента в който са били в морето при незабавен случай.

Четирима доброволци имаха годни разрешителни за паркиране - на стойност £2000 всяка година - и оставиха транспортните си средства покрай станцията на избавителната лодка, с цел да могат да отговорят на зов предходната седмица. Но те се върнаха след четиричасовата си задача, с цел да видят, че всеки от тях е санкциониран със £100.

Един надзорник в Уеймът, Дорсет, закачи бележките на предните стъкла сребристо BMW, сиво Mitsubishi, бял ван Citreon и наследник VW Transporter - макар че всеки имаше разрешителното и стикер на избавителна лодка на RNLI очевидно ясно показани.

Леон Уивър, член на екипажа на RNLI в гара Weymouth, сподели: „ Благодаря на Съвета на Дорсет, че издаде билети за паркиране на транспортни средства на 4 доброволци от екипажа на избавителната лодка, до момента в който бяха на незабавно повикване, даже и с разрешителни на предни стъкла, за които ни таксуват 2000 п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР