Надяваме се всичко да премине добре, но трябва да се

...
Надяваме се всичко да премине добре, но трябва да се
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако Тръмп откаже да признае резултатите от президентските избори?

" Надяваме се всичко да премине добре, само че би трябвало да се подготвим за най-лошото ", изясни Шон Елдридж, един от уредниците на коалиция, която приготвя демонстрации в Съединени американски щати при положение, че Доналд Тръмп се опита да дискредитира резултатите от изборите или откаже да признае възможната си загуба.

Доналд Тръмп няколко пъти отхвърли да каже дали ще отстъпи спокойно властта, ако загуби президентските избори на 3 ноември.

Той даде да се разбере, че единствено всеобщи измами, за които без доказателства твърди, че стават вероятни посредством по-масовото гласоподаване по пощата поради пандемията, могат да му попречат да завоюва и породи опасения даже в личния си лагер дали ще съобщи спокойно властта.

" Това е нещо невиждано в американската политическа история - да се тревожиш дали един настоящ президент ще одобри решението на урните и ще подсигурява кротичък преход в ръководството ", сподели 34-годишният Шон Елдридж, който е някогашен претендент на демократите за Конгреса от щата Ню Йорк.

Той е бил един от водачите на американското придвижване за легализиране на еднополовите бракове, а по-късно е основал антитръмповата организация " Изправи се, Америка ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР