Надяваме се уикендът да е по-топъл, за да можем да

...
Надяваме се уикендът да е по-топъл, за да можем да
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи, които да пробвате този уикенд

Надяваме се уикендът да е по-топъл, с цел да можем да се разходим единствено по тишърт, суитшърт или пуловер. Комбинираме го с обичаната ни и кецове, с цел да се оставим изцяло в ръцете на безгрижното слънце на открито. Когато захладнее малко обаче се обгръщаме с огромен топъл шал, с цел да не вадим към момента якетата.



Точно в тези дни харесваме и съчетанието от в принт и огромна плетена жилетка, тъй като можем да я свалим, в случай че ни стане прекомерно топло и в случай че до късно сме на открито, ще сме сигурни, че няма да ни бъде студено, до момента в който към момента се любуваме на уюта на градините в обичаните ни заведения с чаша вино в ръка. Ако въпреки всичко тази композиция ви е прекомерно небрежна, просто заменете жилетката с класическо кожено яке, а в случай че желаете нова рокля, на ви чакат страхотни фешън находки.



Семплите и минималистични аутфити като ярък панталон с черна поло блуза или пуловер и пола в монохормната гама прибавят малко по-елегантен и моден тип към небрежността на уикенда. Добавяме и сив блейзър в каре, с цел да приключим цялостния образ на тоалета. А обувките, несъмнено, са комфортни мокасини, балерини или на междинен ток.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР