„Надяваме се на справедлив процес, но каквото и да реши

...
„Надяваме се на справедлив процес, но каквото и да реши
Коментари Харесай

Майката на Дебора: Къде са родителите на Георги? Защо не дойдоха? Искам да ме погледнат в очите

„ Надяваме се на обективен развой, само че каквото и да реши съдът, раните и болката от претърпяното няма да се върнат. Къде са родителите на Георги? Защо не пристигнаха? Искам да ме погледнат в очите “ - това съобщи през вчерашния ден преди началото на разпоредителното съвещание в Пловдивския областен съд майката на Дебора - Ивелина.

Тя попита и за какво всички магистрати в Стара Загора са си създали отказ, та да се наложи процесът да се трансферира в Пловдив.

Делото в Пловдив обаче стартира с провал, а ръководителят на състава Десислава Порязова взе скандално решение да го засекрети.

Съдийката се аргументира, че в разпоредителното съвещание ще бъдат изложени интимни обстоятелства както за подсъдимия Георги Георгиев, по този начин и за жертвата му – Дебора, и изгони публицистите от залата.

Съдия Порязова въпреки всичко отхвърли да промени мярката за неотклонение на обвинения и го остави в ареста. След 4-часово съвещание Пловдивският областен съд върна делото поради позволени основни процесуални нарушавания от страна на прокуратурата в досъдебното произвеждане. Те са свързани с обстоятелствената част на обвинителния акт и твърдените от прокуратурата закани за ликвидиране.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР