"Надяваме се догодина вече да пуснат високоскоростния влак от Радомир

...
"Надяваме се догодина вече да пуснат високоскоростния влак от Радомир
Коментари Харесай

Пламен Алексиев в село Друган: Скоростен влак ще вози радомирци до София за 30 минути през 2020 г.

"Надяваме се следващата година към този момент да пуснат високоскоростния трен от Радомир за София, който ще идва на Централна гара в столицата за 30 минути. Това ще даде огромен подтик на стопанската система в нашия район и ще трансформира нашата гара в важен център по линията София – Кюстендил ". Това стана ясно от думите на Пламен Алексиев, претендент за кмет на Радомир от МК “ГЕРБ-СДС” в село Друган, където той беседва с локалните поданици.



По думите на Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, направеното за осем години ръководство в Община Радомир по никакъв начин не е малко. “Когато ние поехме ръководството на общината, в Радомир нямаше даже улично осветяване. Сега имаме прелестни църкви и манастири, направихме градския парк и уличната мрежа ", съобщи Кирилов. Той добави, че в селата също са ремонтирани водопроводи, облагородени са паркове и градинки, поставено е осветяване, дават се средства за общинския и селските футболни тимове.



Кандидатът за кмет на Друган от МК "ГЕРБ-СДС " Славчо Душков на собствен ред добави, че постигнатото от него като кмет на Друган също е значимо. По време на неговия мандат е направена отвесна планировка на черквата, нов заслон, ремонтирани са и съблекалните на стадиона, на който играе тимът на Ботев (Друган). Ако бъде определен още веднъж за кмет, Душков се зарече да бъде поставено осветяване в цялото село, да се асфалтират нови улици, както и да се усъвършенства положението на гробищния парк в Друган.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР