Надявам се здравият разум да надделее в съставянето на правителството.

...
Надявам се здравият разум да надделее в съставянето на правителството.
Коментари Харесай

Иван Иванов: ГЕРБ да преосмислят как ще се развиват като партия

Надявам се здравият разсъдък да надделее в съставянето на държавното управление. Българска социалистическа партия е безапелационна – мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да подкрепим. Ние имаме готовността да работим с всички политически партии, с които сме работили до момента, а и не изключваме и „ Български напредък “ за диалози. Това съобщи някогашния министър на земеделието и горите Иван Иванов в ефира на бТВ.

„ Аз съм по равно разграничен – и черноглед, и оптимист. Имам вяра за постоянно държавно управление, другояче потърпевши ще са българските жители “, счита Иванов.

Той означи, че в ГЕРБ е топката и те би трябвало да преценяват и премислят по какъв начин ще се развиват като партия.

„ Не съм склонен, че председателското място в Народното събрание е обещано. Негласни правила няма – тази традиция се разчупи от дълго време. Господин Вигенин е задоволително квалифициран. Утре в границите на деня ще бъде излъчен ръководител и ще стане ясно кой каква поддръжка ще даде и дали има подмолни сделки през последните дни. Българска социалистическа партия най-малко в това отношение е поредна, по тази причина и предлагаме наш претендент за ръководител на Народно събрание “, безапелационен е той.

По мотив това пред кого той е носил отговорност в последното държавно управление, той сподели: „ Отговорност се носеше пред политическа мощ, излъчила съответния отраслов министър и пред целия Министерски съвет, пред българите. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР