Надявам се всички да проявим разум и разбиране и да

...
Надявам се всички да проявим разум и разбиране и да
Коментари Харесай

БСП предлага депутатите бързо и извънредно да работят за актуализацията на бюджета

Надявам се всички да проявим разсъдък и схващане и да побързаме с актуализацията на бюджета. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада, представяйки предлагането за редуциране на периода сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета.

Българска социалистическа партия предлага изключителни съвещания в събота, 4 септември, и вторник, 7 септември, с цел да може Народното събрание да мине и на второ четене актуализацията на бюджета на НЗОК, ДОО и държавния бюджет.

" След като президентът Радев връчи на коалиция " Българска социалистическа партия за България " третия мандат за сформиране на държавно управление, поставяме старания да създадем трайно болшинство в Народното събрание и постоянен кабинет с две цели - да има работещ парламент и това държавно управление да посрещне рецесиите, които връхлитат България, в случай че не с постоянно държавно управление, то най-малко с обновен бюджет.

Корнелия Нинова регистрира, че Българска социалистическа партия не може да държи мандата безпределно. По думите й актуализацията на бюджета е извънредно нужна и значима, с цел да могат да се преизчислят пенсиите, да обезпечат средства за лекари и медицински екипи, пари за медикаменти, средства за запазване на границата, както и поддръжка за бизнеса.

Корнелия Нинова насочи апел за разсъдък и отговорност пред страната и народа. " Проявете разсъдък, проявете отговорност, дано приемем актуализацията на бюджета на второ четене, с цел да не оставаме България и българския народ в спешно положение при идващите рецесии.

Корнелия Нинова съобщи и че чака отпор и процедурни хватки, с които предлагането да бъде саботирано.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР