Надявам се вотът на недоверие към правителството да бъде внесен

...
Надявам се вотът на недоверие към правителството да бъде внесен
Коментари Харесай

Нинова в Сливен: Костадин Костадинов иска новия вот срещу кабинета да е след местните избори

Надявам се вотът на съмнение към държавното управление да бъде импортиран преди изборите. Това сподели пред публицисти в Сливен водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и добави, че от партията са подготвени изцяло с претекстовете, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Двете партии, към които се обърнахме - " ИТН " и " Възраждане ", направиха своите оферти, събрали са и подписи, уточни тя. Единственият открит въпрос е мнението на Костадин Костадинов, че вотът би трябвало да бъде след изборите. Предстоят диалози, в които ще се убеждаваме взаимно, че е по-добре това да стане в този момент, добави тя.

Според Нинова вотът би трябвало да бъде импортиран час по-скоро и поради войната в Израел. " Управляващото болшинство работи несъответстващо, счита тя. Изказването на Тодор Тагарев, че с 50 души на границата ще спре гигантската вълна миграция, която се чака, е несериозно. "

Помолена да разяснява тегленето на нов държавен дълг, Нинова съобщи, че от Българска социалистическа партия още при разглеждането на бюджета през юли, са дали своят вот срещу. Според социалистите не трябва да се усилва дългът на България и са предизвестили, че ще се отвори недостиг в бюджета през октомври. " Не е редно дефицитът, който е провокиран от непостъпване на плануваните средства по Плана за възобновяване и резистентност, да се попълня със заеми. Редно е да се попълня с нараснала събираемост, битка с контрабандата, " сивия " бранш и така нататък ", разяснява Нинова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР