Надявам се протестите да престанат, след като цените на горивата

...
Надявам се протестите да престанат, след като цените на горивата
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред bTV: Надявам се протестите да престанат, като паднат цените на горивата

Надявам се митингите да престанат, откакто цените на горивата падат. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV министър председателят Бойко Борисов.

" В момента с 20 ст. са паднали, това е пазар. Полагаме големи старания да понижаваме цените на горивата, само че те не зависят от нас, зависят от пазара ", посочи той.

По думите му цените сега падат и ще продължат да падат, само че не поради митингите, а поради това, че цената на петрола пада.

Премиерът призна, че оставката на вицепремиера Валери Симеонов сега не се разисква. „ Кабинетът се крепи на всеки един от нас”, акцентира Борисов на въпрос дали държавното управление се крепи на Симеонов.

Министър-председателят съжалява, че едно непремерено и обидно изявление на Валери Симеонов е върнало на улицата майките на деца с увреждания. " Действително ми е и мъчително, и ме е гняв, тъй като положихме големи старания, толкоз срещи се организираха, Извиних се няколко пъти и от негово име ", означи Борисов.

" Надявам се, че той е осъзнал, че с това " сякаш заболели деца ", то е видно, че са заболели ", добави той.

Запитан дали той е предиздвикал Симеонов да се извини, Борисов отговори, че на съдружния съвет всички са решили, че вицепремиерът би трябвало да се извини.

Според него Валери Симеонов е бил откровен в извинението си. " И той има човек с увреждане в фамилията и знам какъв брой тежко и какъв брой мъчно го понася. Пак скърбя и отново се оправдавам ", уточни още Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР