Надявам се през тази година да достигнем до десетки хиляди

...
Надявам се през тази година да достигнем до десетки хиляди
Коментари Харесай

Манолова: Надявам се стигнем до хиляди пенсионери с Великден за всеки

Надявам се през тази година да достигнем до десетки хиляди пенсионери с ваучери за храна или с пакети с хранителни артикули. Това сподели омбудсманът Мая Манолова по време на оповестяването на началото на четвъртото издание на Националната акция " Великден за всеки - подари празник на баба и дядо " в шатрата на Социалната кухня в двора на православния храм " Св. Св. Кирил и Методий ".

Всички фотоси можете да видите тук>>>

" Призовавам да се включат още повече жители, хора с положителни сърца и обществено насочен бизнес, с цел да може да подкрепим най-уязвимите в нашето общество, а точно пенсионерите, които получават най-ниски пенсии, с една по-достойна великденска софра ", съобщи омбудсманът.

Тя акцентира, че ще има редом и акция " Купи и подари ", в която ще се събират и хранителни артикули.

" Надявам се през тази година да достигнем до десетки хиляди пенсионери с ваучери за храна или с пакети с хранителни артикули. В предните издания на акцията събрахме близо 1,5 млн. лева, т.е. 75 хиляди пенсионери получиха ваучери за храна, също по този начин и десетки хиляди хранителни пакети. Двете дела на омбудсмана - обществената кухня и акцията за Великден по натурален метод се събраха ", уточни още Манолова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР