Надявам се по-скоро да има предсрочни избори и колкото се

...
Надявам се по-скоро да има предсрочни избори и колкото се
Коментари Харесай

Служебно правителство и честни избори е най-добрият вариант

" Надявам се по-скоро да има предварителни избори и колкото се може да са по-честни ". Това съобщи пред БНР скулпторът проф. Велислав Минеков - един от " Отровното трио ". Той беше безапелационен, че служебно държавно управление и почтени избори е най-хубавият вариант за деяние в създалата се политическа обстановка.

Според него не би трябвало да се вършат опити за сформиране на държавно управление и дефинира това като изключителна неточност, която не трябва да се позволява.

" Нов кабинет значи да се даде време. Сега мафията е ранена. Ако се даде време, ще оздравее и ще се възвърне, резултатът няма да бъде същият, изборите ще бъдат извършени със същите фалшификации и нещата ще останат на по-лошо равнище, в сравнение с са сега ", изясни той.

Проф. Минеков предложи определените политически формации в новия парламент неотложно да трансформират Изборния кодекс, като разрешат отдалеченото гласоподаване и видеонаблюдението при броенето на бюлетините, в цялата страна да има машинно гласоподаване.

" След това да вършат каквото желаят, а ще има доста да вършат! Но това е единственото, което е потребно ", безапелационен е скулпторът.  
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР