Надявам се новото правителство да не предаде нациолналните интереси на

...
Надявам се новото правителство да не предаде нациолналните интереси на
Коментари Харесай

Радев: Надявам се новото правителство да не извърши национално предателство

Надявам се новото държавно управление да не съобщи нациолналните ползи на България, по този начин както партийните водачи предадоха доверието на своите гласоподаватели.

Това разяснява през днешния ден президентът Румен Радев.

Обществото ни занапред ще осмисля процесите към акуширането на тази коалиция, тъй като тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията. Спомняте си по какъв начин Бойко Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласоподават за него, тъй като Политическа партия са унищожили страната и в случай че се позволен до властта, те ще я довършат. Днес Борисов им подарява цялата власт, разяснява той.

Спомняте си по какъв начин Политическа партия беше окупирала цялата обществена мрежа, с цел да убеждава своите гласоподаватели, ч е ГЕРБ са мафията и би трябвало да бъдат изтрити от българската политика. Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си по какъв начин Демократична България поведоха своите гласоподаватели на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията, през днешния ден те просят от него утвърждение и просят тъкмо някакво избавление, с цел да си подсигуряват властта. Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията, разяснява той.

Политиката на първо място е полезности. Гласуването през днешния ден ще покаже дали депутатите от тези партии са приели ролбята да бъдат просто редови гласуващи, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР