Надявам се коалицията да излезе по-стабилна след рокадите в правителството.

...
Надявам се коалицията да излезе по-стабилна след рокадите в правителството.
Коментари Харесай

Джамбазки: Радев се опитва да оглави протеста, иска да е премиер

Надявам се обединението да излезе по-стабилна след рокадите в държавното управление. Нуждата от смяна беше неотложна с оглед гнева от митинга. Надявам се тези промени да са последните в този мандат. Това е положителното за довършването на този мандат, сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация –.

Протестиращите в никакъв случай няма да бъдат удовлетворени, защото настояванията им не са ясни. В митинга върви битка кой да го оглави и да го овладее. Можете да видите напъните за преодоляването на митинга на "Да, България ", на президента, на оскъдни парчета от остарялото Българска социалистическа партия – Мая Манолова, Румен Петков, Александър Томов, съобщи той.

Протестиращите блокират основни кръстовища в столицата

Сегашният митинг е по-скоро ухилен и доброжелателен. Октомври и ноември митингите ще бъдат обществени - на хора, които в никакъв случай не са виждали пъдпъдъчи яйца. Ще има обществени разтърсвания в цяла Европа. Това за ръководещата коалиция ще бъде минус, само че да подадем оставка би било подмолно към гласоподавателите ни. Тази горчива чаша ще бъде изпита до дъно от нас. Не можеш да бъдеш в ръководството единствено в хубавите моменти. Не можеш да очакваш, когато си бил част от ръководството, че то ще бъде цветя и рози. Да напуснем държавното управление в подобен миг би било подмолно, не е в стила на Вътрешна македонска революционна организация, акцентира Джамбазки.

По думите му президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се пробва се д оглави митинга. Според мен той се вижда като министър-председател, уточни Ангел Джамазки.

Румен Радев: Властта остава глуха
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР