Надявам се да няма военни действия. Русия и когато Русия

...
Надявам се да няма военни действия. Русия и когато Русия
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Русия загатна за деескалация, но хубаво да има дела

" Надявам се да няма военни дейности. Русия и когато Русия си изтегли войските, това ще бъде извънредно позитивно ", съобщи някогашният длъжностен министър Георги Панайотов, който е номиниран за предстоящ наш дипломат в Съединени американски щати.

" Категорично това е игра на нерви, тъй като Русия доста дълго време говореше и се притесняваше, че не е слушана, че не е чувана и може би заради тази причина за следващ път бяха струпани войски към границата с Украйна. За да се обърне внимание на съветските претенции, на съветските визии, на прекрояването, за което приказваме ", добави той пред Българска национална телевизия.

" Русия претърпя доста трагично провалянето си в Студената война, доста трагично. Това беше надали не срам, по този начин се гледа на това, и Русия желае да си върне предходното почитание, което е било към нея от времето на Съветския съюз, в случай че желаете времето на съветската империя, а пък за какво не и страхъ,т който мнозина изпитваха от военната мощност на Съветския съюз. Силно се надявам пророческите предсказания за война на 16 февруари да не се осъществен и разсъдъкът да надделее. Никой няма иинтерес от война, Русия също няма ", добави Панайотов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР