Надявам се, че това убийство ще възпре иранския режим, да

...
Надявам се, че това убийство ще възпре иранския режим, да
Коментари Харесай

Израелски генерал: Сoлеймани беше лицето на стремежа Иран да ликвидира Израел

Надявам се, че това ликвидиране ще възпре иранския режим, да премисли задачата си за унищожаването на Израел. Ние от самото начало мислим и усещаме, че иранският режим желае да отстрани страната ни и израелската нация. Сoлеймани беше единствено лицето на този блян. Надяваме се по този метод силата на подразделенията „ Кудс ” да намалее.
Това сподели в предаването " 120 минути " по бТВ военачалник Асаф Хефец, някогашен пълководец на частта „ Ямам " на израелските сили за битка с тероризма. Той описа, че до момента в който е бил пълководец не е чувал за убития от Съединени американски щати инански лидер Касем Сулеймани, само че през последните 10 години непрекъснато чува за него, за това по какъв начин Сулеймани окрупнява силите си в Ливан, Сирия и целия район.

" Непрекъснато ни рапортуваха, че би трябвало да се борим в тази тенденция, тъй като главната цел беше Израел. За мен, военачалник Сулеймани е човек, който искаше да удари и унищожи израелската нация. ", съобщи Хефец.

На въпрос по какъв начин обещанието за възмездие на иранският висш лидер Хаменей заплашва Израел, генералът отговори, че те са в нараснала подготвеност в целия свят. " Готови сме да се защитим от евентуални ирански интервенции или терористична активност. Но се надяваме, че с разузнаването и положителната подготовка можем, в случай че не да ги предотвратим, то най-малко да понижим успеваемостта на терористичната активност, която може да последва. ", сподели още той.

По думите на Хефец той знае, че те могат да оперират с атентатори самоубийци с взривни устройства, с коли, да взривят здания, посолства и други израелски обекти по целия свят. " Трябва да се подготвим за подобен сюжет. ", сподели най-после генералът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР