Надявам се, че тази книга ще бъде ваш ценен спътник

...
Надявам се, че тази книга ще бъде ваш ценен спътник
Коментари Харесай

"Рай на земята" - за Валфдорската педагогика у дома

Надявам се, че тази книга ще бъде ваш скъп сателит в продължение на доста години, че страниците ѝ ще се смачкат и покрият с петна, тъй като е била с вас в кухнята, в градината и в банята. Надявам се тя да ви тласне да напишете своя лична книга – хроника на вашето фамилно пътешестване.

Това написа Шарифа Опенхаймер в предговора си към книгата " Рай на земята ". И продължава: " Тези две книги – вашата и моята – ще се вплетат една в друга и ние дружно ще създадем удивително създание. Най-много от всичко обаче се надявам, че вие и прелестното ви семейство ще изградите нещо същински красиво... парадайс на земята.

Шарифа Опенхаймер е създател и преподавател във Валдорфското учебно заведение в Шарлотсвил, Вирджиния (САЩ), където преподава в продължение на двадесет и една години в детската градина и ръководи дневния център за най-малките. Като старши преподавател взе участие в образованието на нови учители в стратегиите на колежа " Сънбридж " в щата Ню Йорк и колежа " Рудолф Щайнер " покрай Сакраменто и предлага благоприятни условия за процедура и стаж.

Автор е на голям брой публикации за валдорфско обучение и оказва помощ на родителите на дребните си възпитаници да основат подкрепяща среда в личните си домове. Неотдавна сложи началото на програмата за образование на деца в домашни условия " Розовата градина ".

Книгата й можете да намерите по книжарниците под марката на издателство " Кибеа ", преводът е на Ирина Манушева.

Читателите на " Детски Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР