Надявам се, че ще мине леко". Това сподели д-р Даниела

...
Надявам се, че ще мине леко". Това сподели д-р Даниела
Коментари Харесай

Заразената с коронавирус шефка на парламентарната група на ГЕРБ разкри какво е състоянието й към момента

Надявам се, че ще мине леко ". Това показа доктор Даниела Дариткова, написа "Марица ", до момента в който специфична кола за спешна помощ я превозваше от София до Смолян, с цел да стартира карантината в дома си, в къщата си с двор в смолянския квартал Райково.

”Само със брачна половинка ми пребивавам, тъй че и той ще е под карантина. Изследват сътрудниците ми в поликлиниката сега, въпреки да не съм била с тях в директен контакт, тъй като съм си била в кабинета сама. Дори здравната сестра я бях пуснала в отпуска. Все отново тях ще ги изследват. За пациентите написах пост в обществените мрежи, с цел да са спокойни, тъй като съм била с всички защитни средства. Въпреки това ми се обадиха пациентите. Но желая да са спокойни, тъй като в кабинета съм работила с маска, с дезинфектанти, имам специфична лампа за обеззаразяване. При родителите си не съм ходила, тъй като съм се самоосъзнала като рискова. Първо, тъй като в София съгласно мен има най-вече случаи, а аз имам доста необятен кръг на връзка. И след това поради кабинета. Само съм носила багаж до вратата и не съм контактувала с тях, тъй че не считам, че те са контактни с мен. Чувам се с тях ", сподели Дариткова.

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ показа, че неприятно се е изненадала, че е притежател на вируса. "Кой си мисли, че на него ще се случи? А и съм взимала всички защитни ограничения, най-малко в кабинета сигурно. Всички към мен са ужасени. Не съм спала тази нощ. Сега ме прибират със специфична кола за спешна помощ към Смолян. По последната заповед на министъра би трябвало да изкарам 28 дни карантина, в случай че има някаква проверка на това, ще се веселя да се върна на работа, тъй като съм оголила доста фронтове. И в кабинета няма кой да работи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР