Надявам се, че политиците ще се събудят и ще направят

...
Надявам се, че политиците ще се събудят и ще направят
Коментари Харесай

Делян Пеевски на влизане в парламента: Изчерпва се смисълът да идваме тук

" Надявам се, че политиците ще се разсънят и ще създадат държавно управление, тъй като от ден на ден се изчерпва смисълът да идваме тук и да разочароваме хората ".

Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски на влизане в Народното събрание.

Малко преди началото на акцията Пеевски, който към този момент имаше наказания по закона " Магнитски " от Съединени американски щати получи сходни наказания и от Англия. Въпреки това той още веднъж бе лидер на две листи на Движение за права и свободи и още веднъж бе определен за народен представител.

Днес е първото съвещание на новия парламент.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР