Надявам се, че историята между Кръстева и Цонев ще има

...
Надявам се, че историята между Кръстева и Цонев ще има
Коментари Харесай

Владо Пенев: Любовта може да бъде преживяна на всяка възраст

„ Надявам се, че историята сред Кръстева и Цонев ще има позитивна развръзка в „ Откраднат живот: Любовта лекува ”, показа Владо Пенев в " Плюс-Минус " за връзките на героите в хитовия български сериал.

„ Любовта няма възраст.Тя е за всички и постоянно има сексапил. Може да бъде претърпяна на всяка възраст. Когато си млад, може да пропуснеш благоприятни условия за обич от заплеснатост или упоритости, а в зрелост цениш всеки момент, всяка секунда, всеки жест и подробност. Имаш предпочитание да го изживееш пълноценно и до дъно ”, счита артистът. 

Тази седмица един от основните герои на „ Откраднат жвиот “ вечно ще напусне обичаната история на милиони български фенове. Неочаквани събития ще провокират прелом в орисите на лекарите. Кая ще се окаже изправена против дулото на револвер, а ориста й ще бъде точно в ръцете на лекар Карагьозов.

Появата на Орлин ще обърка в допълнение любовният триъгълник на лекар Стилянова, доцент Захариев и Поли Грънчарова. Доцент Мазов ще злепостави Ина в основен за болничното заведение миг, а обстановката ще ескалира с нови разкрития към компрометиращото видео. Борбата на ползи в болничното заведение ще вземе своите жертви, а следствията ще бъдат необратими.

Кой от героите ще се трансформира в жертва на събитията? Кой стои зад проекта против Ина Фотева? – ще
научите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР