Надявам се, че има какво да покажем по време на

...
Надявам се, че има какво да покажем по време на
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: В България има двама народни артисти - единият е Борисов

Надявам се, че има какво да покажем по време на европредседателството и ще се представим почтено. Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ евродепутатът от левицата Петър Курумбашев.

По време на председателството можем да сложим значими въпроси, уповавам се и по-добре да си подредим къщата, добави той.

По думите на Курумбашев влизането на България в Еврозоната ще има най-вече позитивни резултати върху страната ни.

Според него мненията на ръководещите по абсурда с подслушването демонстрират раздразнителност.

Евродепутатът разяснява и делата, които водят един против различен водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила и министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. В съда от пиара на министър-председателя се разбра, че господин Борисов е един трагичен човек. Трябва да предупредя Нинова да внимава с Бойко Борисов, защото в България има единствено двама национални актьори – единият е Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на... към профила, а другият е Бойко Борисов, сподели още Петър Курумбашев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР