Надявам се България да е подготвена, но е колебливо, а

...
Надявам се България да е подготвена, но е колебливо, а
Коментари Харесай

Ангел Найденов: Русия иска буферна зона от държави по Източния фланг на НАТО

Надявам се България да е готова, само че е нерешително , а говоренето на публични лица - неубедително и.

Русия цели да реализира основаването на една буферна зона от страни по Източния фланг на НАТО , които разчитат единствено на личните си сили - без възпиращи дейности от НАТО. Вероятно това е част от по-мащабен проект за връщане на сферите на въздействие, където Русия играе роля, основаваща се на военната мощност.

Това съобщи пред БиТиВи някогашният министър на защитата Ангел Найденов във връзка напрежението сред Русия и Украйна в последните месеци и декларираната позиция от Кремъл.

Според него Русия желае да се спре разширението на НАТО , да се редуцира военното наличие на Алианса до 1997 г. да няма техника и формирования - да се понижи наличието на НАТО по източния фланг. Дали скоро ще настъпи усмиряване на обстановката - не съм оптимист, съобщи той.

Черно море от много време е сцена на този политически конфликт, сподели Найденов във връзка вчерашната обстановка с, които краткотрайно са включени в защитата на небето над България, само че водачите не са разпознали извършител.

За развиването на обстановката Найденов напомни дочутия термин - внимателен оптимизъм. Има съображение за подобен оптимизъм, въпреки и внимателен, счита той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР