Надя Шехтова - майката на манекенките Боряна и Анна, съвсем

...
Надя Шехтова - майката на манекенките Боряна и Анна, съвсем
Коментари Харесай

Тъщата на Таки рисува картините си в скъпарско имение, скоро ги показва в изложба

Надя Шехтова - майката на манекенките Боряна и Анна, напълно скоро ще направи галерия по образеца на щерка си Анна. Бившата манекенка снима звездите от българския сериал " Откраднат живот " и ги сподели на публиката, научи HotArena.

От години Надя се занимава с акварелна живопис, рисува за наслаждение и към този момент има десетки картини. Обаятелната жена най-обича да рисува в имението си, в което живее с щерка си. Приятелките на Надя, видно от интернет мрежата, са мощно впечатлени от красивия екстериорен дизайн, от фонтаните и поточетата в двора на къщата, в която живее художничката. Слуховете настояват, че богатият шурей на Надя -, който е мъж на щерка й Боряна е индивидът, купил огромната къща за тъща си.

Той държал да задоволи и най-дребния каприз на надарената жена, с цел да й покаже любовта си към Боряна.

" Зет като мед ", хвали го от своя страна тъщата, която държала сама да се грижи за дома си, макар че може да си разреши да наеме и компания. За тежката работа се доверявала и плащала на специалисти, само че изпипването на някои елементи и за доста от цветята приносът бил неин. Ето за какво близките не стопират да я хвалят за изяшеството и уюта, който умее да основава.

Така и Таки бил спокоен, че когато Боряна Шехтова гостува на фамилията си с децата им, няма да им липсва нищо. Боряна и Таки имат връзка от близо 10 години. През 2012 година те подписаха скришен брак в Дубай, а три години по-късно при още по-голяма секретност се роди детето им. Шехтова бе настанена в частна клиника в Дубай, а тази година двойката се снабди с още едно детенце. Таки обгрижва като писани яйца майката и децата си - след тях припкат няколко бавачки, разполагаем са най-малко двама педиатри и охранители, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР