Надя Пеловска се оттегля от поста председател на Oкръжния съд

...
Надя Пеловска се оттегля от поста председател на Oкръжния съд
Коментари Харесай

Надя Пеловска се оттегля от поста председател на Окръжния съд във Враца

Надя Пеловска се отдръпва от поста ръководител на Oкръжния съд във Враца. Това разгласи самата тя в отворено писмо до медиите в града. Уважаваният магистрат сподели, че няма да се кандидатира в състезанието за нов мандат заради здравословни аргументи.
Ето и цялостния текст на изказването:

Във връзка с проявения от вас, публицистите, интерес към неучастието ми в открития конкурс за длъжността „ административен началник “ на Окръжен съд – Враца, искам да ви уведомя, че повода за това е претърпяна от мен тежка интервенция, налагаща дълготрайно лекуване. Влошеното ми здравословно положение и интервенцията съответстваха с откриването на състезанието и обективно не ми разрешават присъединяване в него.
Изказвам признателност към вас, медиите, за това, че през миналите пет години работихме в изискванията на взаимно доверие и отразявахте работата на Окръжен съд – Враца обективно и отговорно. Огромна признателност изричам и към сътрудниците и чиновниците от Окръжен съд – Враца, които способстваха за реализиране на начертаните цели. Благодаря и за високата персонална оценка, която получих от вас, тъй като тя е един от най-значимите атестати за моята работа.

С почитание:
Надя Пеловска –
ръководител на Окръжен съд - Враца
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР