Надя Костова е новият програмен директор на Българската национална телевизия,

...
Надя Костова е новият програмен директор на Българската национална телевизия,
Коментари Харесай

Надя Костова е новият програмен директор на БНТ

Надя Костова е новият програмен шеф на Българската национална телевизия, оповестиха от пресцентъра на медиата. Нейната активност ще обхване програмното развиване на четирите канала на публичната медия - БНТ1, БНТ2, Българска национална телевизия HD и Българска национална телевизия Свят.
Костова ще заеме на 4 декември поста на Севда Шишманова, която преди две седмици напусна Българска национална телевизия след 25 години работа там.

В последните 3 години Надя Костова е самостоятелен медиен експерт в региона на мениджмънта на телевизионно наличие. Има професионален опит в създаването на концепции за тематични телевизионни канали и пазарното им въвеждане. Консултирала е планове за документални и игрални филми и интернационалните копродукции.

От 2005 до 2014 година Надя Костова е програмен шеф на ТВ 7 (включително каналите НЮЗ 7 и СУПЕР 7). Преди това е била управител "Международни стратегии и програмиране " и основен редактор "Кино и интернационалните стратегии " и "Документално кино " в "Нова телевизия ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР