Надя Гогова има богат опит в ИТ сферата и медийния

...
Надя Гогова има богат опит в ИТ сферата и медийния
Коментари Харесай

IAB България обяви нов изпълнителен директор

Надя Гогова има богат опит в ИТ сферата и медийния отрасъл

Начело на IAB България, Надя Гогова ще работи за привличане на нови членове от средите на бизнеса и активизиране на съдействието с държавни структури и браншови организации (източник: IAB България)

Надя Гогова е новият изпълнителен шеф на Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB България). Тя поема управителния пост на сдружението, обединяващo едни от най-големите медийни групи и най-успешните цифрови, медийни и рекламни организации в страната, като резервира работата си и в ръководството на сп. Enterprise.

Надя Гогова има опит както в ИТ сферата, по този начин и над 10-годишен опит в медийния отрасъл, обвързван с създаване и осъществяване на маркетингови тактики, ръководство на планове, цифрово позициониране и осъществяване на цифрови планове.

Приоритети в работата на Надя Гогова отпред на IAB България ще бъдат привличането на нови членове от средите на бизнеса и активизиране на съдействието на сдружението с държавните структури и браншови организации.

IAB България е лицензиран представител у нас на IAB – най-голямото световно съдружие на медии, рекламни организации и софтуерни компании, виновни за цифровия бизнес. Мисията на сдружението е да разпространява интерактивния маркетинг и да работи за развиването на цифровия пазар в България в съдействие с бизнеса и регулаторните органи.

IAB има местни организации в 46 страни на 6 континента. Компании от целия свят вземат участие в създаването и използването на стандарти в онлайн бизнеса и работят за развиването на цифровата промишленост, сигурността на персоналните данни и електронните политики, като в същото време съветват и оказват помощ за това и на институции като Съвета на Европейски Съюз и Сената в Съединени американски щати.
още по тематиката
Сред членовете на световната IAB организация са софтуерни и медийни колоси като Гугъл, Фейсбук, Disney, Fox Networks, LinkedIn, AT&Т и други, прецизираха от българския сътрудник на сдружението.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР