Надрусаният убиец на пътя Георги Семерджиев е напът да провали

...
Надрусаният убиец на пътя Георги Семерджиев е напът да провали
Коментари Харесай

БОМБА В LUPA.BG Убиецът Семерджиев проваля Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ

Надрусаният палач на пътя Георги Семерджиев е напът да провали назначението на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, научи Lupa.bg. Част от депутатите от „ Продъжаваме смяната “ и отцепниците от „ ИТН “ са разколебани в решението на Асен Василев и Кирил Петков, че Рашков би трябвало да оглави Антикорупционната комисия.

„ За страдание всички данни сочат, че Георги Семерджиев се е полвал с невиждани привилегии от Министерство на вътрешните работи. Осъждан за дрога, с подправена шофьорска брошура, с полицейски буркан, с палка, с револвер и с над 50 публични нарушавания на пътя! След подобен неприличен скандал би трябвало да си отиде освен полицайката Симона, а и вътрешния министър, началникът на Столична дирекция на вътрешните работи и шефът на Първо РПУ в София. Все отново Бойко Рашков е началник на Министерство на вътрешните работи към този момент повече от година и би трябвало да понесе своята отговорност! “, призна пред Lupa.bg разколник от „ ИТН “, който помоли да не го цитираме публично към този момент.

Според думите му, част от депутатите от „ Продължаваме прмяната “ също считали, че не е редно Бойко Рашков да бъде предлаган за началник на КПКОНПИ, защото това ще въоръжи опозицията с неоспорими причини, чеза основни постове се оферират компрометирани фигури.

Сред съперниците на Бойко Рашков са депутатите от „ Продължаваме промяната “ Настимир Ананиев, Искрен Митев и Александър Ракшиев, като тримата се пробвали безрезултатно да убедят Асен Василев, че Министерство на вътрешните работи шефът в оставка би трябвало да бъде „ прикрит “ най-малко краткотрайно.



Георги Семерджиев се е употребил с чадър от най-високо равнище в Министерство на вътрешните работи, поради което Бойко Рашков би трябвало да поеме отговорност, считат депутати от " Продължаваме промяната "

Избирането на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ бе разгласен като един от целите в управническата стратегия на проектокабинета на Асен Василев.

Вчера вътрешният министър в оставка показва фрапантна надменност в Народното събрание, разяснявайки случая „ Георги Семерджиев “. Рашков опита да вмени виновност на потърпевш от джигита, че надали не е отговорен за злополуката с две убити млади девойки. Преди това мъж описа по Нова тв, че Георги Семерджиев го е изблъскал от пътя часове преди да мине на червен светофар с над 120 км/ч с джипа си и да убие две девойки.



Бойко Рашков безсрамно опита да вмени виновност на жертва на Семерджиев, че е виновен за двете убити девойки - не сезирал Министерство на вътрешните работи за лек случай.

„ Човекът, чиято кола е постадала, е решил, че не е необхдимо да уведомява Министерство на вътрешните работи, а го е споделил в ефира на една от националните малките екрани. Ако Министерство на вътрешните работи знаеше по-рано за лекия случай, нещастието на бул. „ Черни връх “ надали би се случила “, изцепи се Бойко Рашков. Вътрешният министър в оставка обаче не откри належащо да даде съответно пояснение за какво Георги Семерджиев до момента не е бил задържан от органите на реда за доста по-тежки закононарушения, осъществени от него през последните месеци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР