Надпреварата за титлата MasterChef и наградата от 100 000 лева

...
Надпреварата за титлата MasterChef и наградата от 100 000 лева
Коментари Харесай

MasterChef 2019: MasterClass от шеф Петър Михалчев и кой ще се провали на стрес теста

Надпреварата за купата MasterChef и премията от 100 000 лв. става все по-трудна. Останаха 14 хоби-готвачи, които довечера ще би трябвало да покажат най-хубавото от себе си.
 Станислав Райчев след MasterChef
Станислав Райчев след MasterChef

Победителят от предаването за прекарването да бъдеш MasterChef, за шегите и какъв е шансът заниманието да му стане съществена специалност

Кутията на MasterChef ще бъда много подла, което може да изиграе неприятна смешка на някой, тъй като задачата ще наподобява лесна, само че крие в себе си доста подводни камъни. Победителят ще има преимуществото да избере четиримата си съперници в борбата за имунитет.
 Снимка 414229

А тя ще бъде в действителност сложна, тъй като началник Петър Михалчев ще подготви пред очите им десерт от Токио, който съдържа пет съставния елемент. Хоби-готвачите ще разполагат с 60 минути, с цел да покажат дали са внимавали в час.
 Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво би трябвало да има идващият победител
Силвена Роу и магията на десертите без скотски артикули и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикването в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

Победителят ще получи значката за имунитет, а останалите участниците ще отидат на стрес тест, който много ще ги затрудни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР