Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Мадрид вече навлиза в

...
Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Мадрид вече навлиза в
Коментари Харесай

Програма за събота: Супербитката Джокович - Алкарас, както и Зверев - Циципас

Надпреварата от сериите " Мастърс 1000 " в Мадрид към този момент навлиза в своята заключителна фаза, като през днешния ден ни следва да станем очевидци на полуфиналните конфликти от мъжката част на шампионата, които се обрисува да бъдат повече от вълнуващи, защото всеки един от участниците в тях е член на челната десетка на международната класация.

Първият от тях ще опълчи един против различен международния №1 и троент първенец в конкуренцията Новак Джокович против 19-годишния представител на домакините, който през вчерашния ден сложи на колене Рафаел Надал, а точно Карлос Алкарас. До този миг двамата не са се срещали на корта в формален дуел и ще бъде извънредно любопитно по какъв начин ще подходи към срещата всеки един от тях, само че едно е несъмнено - шоуто е обезпечено.

В другия конфликт за място на финала ще се състезават миналогодишният първенец Александър Зверев и някогашния финалист в шампионата Стефанос Циципас. Дотук и двамата демонстрираха отлична игра и реализираха серия от безапелационни победи, което предвещава оспорвана борба с непредвидим край.

Освен че ще бъдат избрани двамата финалисти при мъжете, през днешния ден ще стане ясна и коя ще е новата шампионка при дамите, като за купата ще се борят Джесика Пегула и Онс Жабер, които до момента са се срещали общо 4 пъти и са си разменили по 2 победи. Евентуален успех би означавал първи трофей на равнище WTA 1000 за всяка от двете състезателки, само че коя ще бъде тя, следва да разберем довечера.

Програмата за събота в Мадрид:

Стадион " Маноло Сантана " (начало 14:30 часа):

1. Дезири Краучик/Деми Шуурс - Габриела Дабровски/Джулиана Олмос

2. Новак Джокович - Карлос Алкарас (не преди 17:00 часа)

3. Джесика Пегула - Онс Жабер (не преди 19:30 часа)

4. Стефанос Циципас - Александър Зверев (не преди 22:00 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР