Надписи Путин - Миротворец, знамена на СССР , плакати с

...
Надписи Путин - Миротворец, знамена на СССР , плакати с
Коментари Харесай

На Альоша - руски знамена, тениски с лика на Путин и плакати с новата свастика СНИМКИ

Надписи " Путин - Миротворец ", флагове на Съюз на съветските социалистически републики, плакати с новата свастика Z и посланиците на Русия и Беларус - Елеонора Митрофанова и Никита Люшоков се събраха пред паметника на Альоша през днешния ден послучай честването на 9 май- денят на успеха над нацистка Германия. Около 500 пловдивчани се качиха на паметника- знак на руската войска и посрещнаха делегацията на Митрофанова с възгласи " Русия ". Някои от тях с изключение на публични спортни екипи, носеха и фанелки с лика на Путин. Митрофанова алегорично бе избрала дълга алена туника за визитата си в Пловдив. От стълбите бе спусната и огромна георгиевска лента, написа

За разлика от последните си изяви, дипломат Митрофанова спести обидни квалификации по адрес на българските институции, и съобщи, че се " радва, че е в страната, откъдето в Русия е пристигнала славянската книжовност и свещенодействие ".

" Признателни сме на всички, които почитат с нас паметта на починалите съветци бойци и български антифашисти. Желая ви мир и благополучие, цветущ празник ", съобщи Митрофанова.

Провокации на паметника нямаше, като се изключи предизвестията, които хора, които носеха плакати с облика на Путин, отправяха към публицистите " да внимават какво пишат ".

Пловдивчани, които изрично са срещу войната, която Русия води в Украйна и убийствата на хиляди цивилни жители и деца, пропуснаха въпросното събитие и не се стигна до конфликти, както в София.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР