Наднорменото тегло е проблем в световен мащаб. За съжаление, от

...
Наднорменото тегло е проблем в световен мащаб. За съжаление, от
Коментари Харесай

Амбър тежеше 300 килограма, а сега е неузнаваема (Снимки)

Наднорменото тегло е проблем в международен мащаб. За страдание, от него стартират да страдат все по-млади хора, което е притеснителна наклонност. Когато имаме непотребни килограми, това освен се отразява на самочувствието ни, само че и може да докара до съществени здравословни проблеми, които да заввършат с съдбовен излаз. Днес ви представяме една история за жена, която тежеше 300 кг, а в този момент е неузнаваема.

Трудно е а се повярва, само че на фотографията, която виждате, стои момиче, което тотално преобрази външния си тип и сега е напряко неузнаваема. Сега ще ви разкажем историята на трансформацията на Амбър, предават от jenata.blitz.bg. Тя е родена през 1990 година в Съединени американски щати Орегон. Още от дребна обаче е измъчвана от наднормено тегло. Едва 12-годишна тя към този момент тежи повече от 100 кг.
 Амбър тежеше 300 кг, а в този момент е неузнаваема (Снимки)

Когато навършва 23 години, тя към този момент има съществени здравословни проблеми. Трудно й е даже да се движи сама, а го прави благодарение на профилирани колички. Преди да стартира да се лекува, докторите мерят тежестта й, а цифрата стъписва всички. Теглото й е над 300 кг. Медиците й споделят, че тя неотложно би трябвало да се отърве от този товар. Именно, тъй като Амбър към този момент не можела да се движи, решила, че в действителност би трябвало да смъкна няколко кг, като стартира да се храни вярно и прави някакви леки физически извършения, до момента в който седи.

В резултат на това тежестта й почнало да се топи извънредно бързо. За година Амбър изгубила повече от 100 кг и даже почнала да се движи независимо. Разбира се, след загубата на толкоз доста килограми, Амбър имаше много непотребна кожа. В актуалния свят това не е никакъв проблем и се взема решение с посещаване при еластичен хирург. Изненадващо или не, от самото начало до нея бе приятелят й. Той подкрепял Амбър още през цялото време и й помагал да не се отхвърля в борбата с непотребните килограми.
 Амбър тежеше 300 кг, а в този момент е неузнаваема (Снимки)

Няма по какъв начин да не установяваме, че е мъчно да се повярва, че Амбър през днешния ден наподобява зашеметяващо. На някои от нас ни е мъчно да свалим даже 3-5 кг, а Амбър съумя да се отърве от повече от 200. Сега тя е на 29 години и стимулира хората да отслабнат по неин образец. Красавицата има интерес и към кулинарията Тя предлага разнообразни нискокалорични ястия на клиентите си. В обществените мрежи момичето към този момент има над 150 000 клиенти, с които тя споделя житейските си моменти.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР