Надлезът беше много важен проект. Този мост бе с 3

...
Надлезът беше много важен проект. Този мост бе с 3
Коментари Харесай

Борисов: Който иска, да си прави компромати, ние показваме свършена работа

Надлезът беше доста значим план. Този мост бе с 3 ленти, а в този момент е с 4, което ще облекчи трафика. Ще решим част от проблемите и със тапите. Направихме и две кръгови придвижвания. На моста ще има е велоалея. Благодаря на Бойко Борисов, че страната ни спомага. Всичко това е с помощта на европейските средства. Това съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров на откриването на реновирания надлез на бул. “Патриарх Евтимий ” над жп линиите в града.

" Направихме прелестен парк и до Стара Загора, нямаше един, който сподели, че не е добре изработен. Питах старозагорците там един по един. Всичко, което обещахме - го изпълнихме. Ще създадем и първа копка на нова зала в града ", коментира Бойко Борисов пред публицисти на откриването.

" Нашата политика постоянно е била да демонстрираме какво сме създали. Призивът ми е всички политици да си мерят приказките. Не се въвеждам в тематиката " Ало, Банов съм ", който желае да си прави компромати, ние демонстрираме свършена работа. Хората желаят да виждат нови учебни заведения, парковеи инфраструктура. А дано Българска социалистическа партия да покажат какво са създали за хората. Ако борбата от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите ", добави министър председателят за скандала  " Ало, Банов съм ".

Снимка: eu2018bg.bg

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР