Надеждите на Шави Ернандес за пробив в азиатската Шампионска лига

...
Надеждите на Шави Ернандес за пробив в азиатската Шампионска лига
Коментари Харесай

Надеждите на Шави Ернандес за пробив в азиатската Шампионска лига бяха попарени

Надеждите на Шави Ернандес за
пробив в азиатската Шампионска лига бяха попарени

Надеждите на испанската легенда Шави Ернандес да направи пробив в азиатската Шампионска лига като треньор като треньор на каталския Ал Сад бяха попарени от иранския Персеполис в първия кръг на елиминациите. С късно попадение на Иса Алекасир с глава иранците, които са финалисти от 2018-а година, завоюваха с 1:0 и отиват на четвъртфинал. 30-годишният нападател в едвам в края на мача получи бонус за напъните си, откакто два пъти преди този момент нацели гредите.

Ал Сад (Катар) е първият тим за Шави като треньор, а пореди рецесията в родния му клуб Барселона няколко пъти името му беше завъртано като евентуален правоприемник на Кике Сетиен.

Персеполис се причислява към другите три тима от западната зона в Азия- саудитските Ал Ахли и Ал Насър и узбекистанският Пахтакор (Ташкент). Четирите състава ще оформят две полуфинални двойки на Запад, а по същата скица ще се играе и на изток.

Саудитският Ал Ахли в профил Шабаб Ал Ахли (ОАЕ) след 1:1 в постоянното време и продълженията и 4:3 при дузпите. В мача на два саудитски тима Ал Насър и Ал Таавоун приключиха при 1:0, а Пахтакор отстрани другия ирански представител- някогашният тим на Николай Бодуров Естеглал с 2:1.

Миналата година Ал Сад доближи до полуфинал в азиатската Шампионска лига, само че бяха отстранени от бъдещия победител Ал Хилал (Саудитска Арабия).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР