Надеждите на американската администрация за победа на Украйна в конфликта

...
Надеждите на американската администрация за победа на Украйна в конфликта
Коментари Харесай

Сиймур Хърш: Би било самоубийство да мислим, че Украйна може да спечели тази война

Надеждите на американската администрация за победа на Украйна в спора с Русия са „ самоубийствени “. Това мнение изрази вчера в изявление за портала  американският публицист Сиймур Хърш, който предходната седмица разгласява следствие на детонациите на тръбопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ".
„ Би било самоубийство да мислим, че тази война може да бъде извоювана, че Украйна може да завоюва тази война. Има прекалено много корупция. Това беше прекомерно преждевременно решение. Трябваше да търсим мир и някакъв тип съглашение “, сподели той.

„ Трябваше да уверим съветските управляващи, че Украйна няма да бъде член на НАТО. Тя все още не може да стане такава поради корупцията. Бяха направени толкоз доста неточности. Невъзможно е да се повярва какъв брой тесногръдо беше нашето управление. Те взеха решение просто да се придържат към военния курс ", добави американският проверяващ публицист.
Сиймур Хърш разгласи на 8 февруари в своя публикация, цитирайки осведомен източник, че взривните устройства под съветските газопроводи „ Северен поток “ и „ Северен поток 2 “ са били сложени през юни 2022 година под прикритието на ученията Baltops от водолази на Военноморски сили на Съединени американски щати с поддръжката на норвежки експерти. По сведения на Хърш решението за осъществяване на интервенцията е взето от президента на Съединени американски щати Джо Байдън след деветмесечни полемики с представители на администрацията, занимаващи се с въпросите на националната сигурност.
Ръководителят на пресслужбата на Съвета за национална сигурност на Белия дом Адриен Уотсън в отговор на питане на ТАСС назова изложената от Хърш версия „ съвършена неистина и цялостна небивалица “.

Сегашната администрация на Съединени американски щати при никакви условия няма да признае присъединяване си в подготовката на бойкот на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ", счита Сиймур Хърш. В изявлението за портала той не изключи публикуването на нови материали за детонации на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ". „ Може би ще напиша повече за този механизъм “, сподели той, само че не посочи какво тъкмо може да добави към оповестеното по-рано следствие. Същевременно журналистът уточни, наред с други неща, ролята на Норвегия, Швеция и Дания в историята със " Северен поток ". Според него тези страни " занапред би трябвало да обяснят " позицията, която са заели, когато явно са предполагали, че тече подготовка за бойкот, само че са предпочели да си замълчат за това.
Журналистът означи, че Вашингтон води най-агресивната политика в света. „ В момента сме може би най-агресивната страна на планетата “, сподели той, имайки поради политиката на Съединени американски щати по отношение на Тайван в този подтекст.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
18 Фев 20231518 Фев 20233718 Фев 202313817 Фев 2023383717 Фев 202394917 Фев 2023713КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани15 Фев 202384507 Фев 2023130117 Фев 202349507 Фев 20231028
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР