Надарената половинка на халфа на „Левски“ Франко Мазурек – Мария

...
Надарената половинка на халфа на „Левски“ Франко Мазурек – Мария
Коментари Харесай

Синият Мазурек извади гадже със сериозен балкон /снимки/

Надарената половинка на халфа на „ Левски “ Франко Мазурек – Мария Белен Диб, се оказа огромен карък. Тя дойде в София тъкмо за епидемията от ковид.
Красивата аржентинка се завърна при обичания след няколкомесечно неявяване. Тя пристигна тъкмо в деня, в който стана ясно, че Първа лига стопира за неопределен срок. Тогава Мазурек и съотборниците му бяха разпуснати в отмора. Те нямат право да напущат София и би трябвало да съблюдават рекомендациите, раздадени им от клуба. Играчите стоят по домовете си, като излизат единствено хранителни запаси. Повечето от тях упражняват у дома.
Франко и Мария не вършат изключение. Те поддържат форма в жилището на аржентинеца, като си оказват помощ за упражненията. Въпреки изолацията двамата са щастливи, че още веднъж са дружно. Те запълват времето си с четене, филми и електронни игри.
Цицорестата Мария бе в родината си от октомври. Тя си отпътува поради следването. Манекенката е последна година в университета и имаше да взима изпити. Половинката на Мазурек учи за диетолог.
Сега тя има свободно време и реши да го прекара с обичания в София. За нейно страдание уцели тъкмо времето, в което страната ни е под карантина поради ковид. Епидемията доближи и Аржентина след нейното идване в България.
Мазурек и половинката му се познават от дълго време. Официално са двойка от от година и половина. Красавицата е част от SGMODELS Аgencia. Тя съставлява някои от най-изявените аржентински модели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР