Надали някой си е представял сватбеният му ден да е

...
Надали някой си е представял сватбеният му ден да е
Коментари Харесай

Под шума на сирени и снаряди: Украинска двойка побърза да се ожени на фона на нападенията

Надали някой си е представял сватбеният му ден да е под звуците на сирени за въздушно нахлуване и  падащи снаряди, само че това е сюрреалистичната действителност на 21-годишната Ярина Ариева и 24-годишния Святослав Фурсин. Двамата се венчаят в четвъртък в киевския манастир „ Свети Михаил “, тъй като „ не знаят какво следва “, написа бТВ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1090
Младата двойка се среща през 2019 година по време на митинг в центъра на Киев, написа Си Ен Ен.

" Беше доста ужасно ", споделя Ярина пред американската медия.

Двойката е възнамерявала да се ожени на 6 май и да чества в ресторант с " доста красива тераса " с аспект към река Днепър, само че трепетните проекти се трансформират за минути, откакто съветският президент Владимир Путин разгласи военна интервенция в Украйна в четвъртък заран.

И по този начин, както животът на Ярина и Святослав, по този начин и този на милиони други украинци се прекатурна на 360 градуса… може би вечно.

Yarina and Sviatoslav decided to move their wedding forward and got married on the day Russia invaded their country. 24h later, the young Ukrainian couple picked up their government issued weapons to fight the invaders.
— cstreib (@cstreib)
" Ситуацията е сложна. Ще се борим за земята си. Може и да умрем, просто искахме да бъдем дружно на първо място това ".

След сватбата си Ярина и Святослав се приготвят да отидат в локалния Център за териториална защита, с цел да се причислят към напъните за подкрепяне на отбраната на родината си.

" Трябва да защитим хората, които обичаме и земята, на която живеем ", прибавя младата жена.

Ярина не знае каква задача ще бъде предоставена на двойката.

" Може би просто ще ни дадат доспехи и ще отидем да се бием. Може би ще оказваме помощ с нещо друго. Те ще решат ", споделя още тя пред Си Ен Ен.

Ариева разказва брачна половинка си като " най-близкия си другар на Земята " и се надява един ден да могат да отпразнуват брака си уместно.

" Може би те (Русия) просто ще се махнат от страната ни и ще можем да честваме обикновено. Надявам се нашата страна да бъде сигурна и щастлива, без руснаци в нея “, прибавя 21-годишната жена.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1090  Италия поддържа изключването на Русия от разплащателната система СУИФТ Италия поддържа изключването на Русия от разплащателната система СУИФТ  Франция задържа съветски транспортен съд по съмнение, че е благосъстоятелност на компания, станала обект на наказания Франция задържа съветски транспортен съд по съмнение, че е благосъстоятелност на компания, станала обект на наказания  Медведев: Русия към този момент не се нуждае от дипломатически връзки със Запада след глобите против Москва Медведев: Русия към този момент не се нуждае от дипломатически връзки със Запада след глобите против Москва
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР