Надали някога ще разберем цялата истина за отношенията между Меган

...
Надали някога ще разберем цялата истина за отношенията между Меган
Коментари Харесай

Скандалът, с който започва враждата между Меган и Кейт

Надали в миналото ще разберем цялата истина за връзките сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън , само че това никога не стопира догатките, а даже в противен случай.

Според нова версия, оповестена в Tatler, враждата сред двете херцогини стартира с един скандал на подготовката за сватбата на Хари и Меган . А повода е много прозаична - дали принцеса Шарлот и останалите дребни шаферки би трябвало да носят чорапогащник.

Мидълтън, като прецизен почитател на кралския протокол, е била безапелационна, че девойките би трябвало да носят чорапогащник, както бе и на нейната женитба с принц Уилям. Бъдещата младоженка Меган обаче непосредствено се е противопоставила на това решение поради топлото време. И най-после въпреки всичко става нейното.
 Снимка 481064

Този на пръв взор нищожен конфликт на отзиви в действителност предрешава връзките сред двете дами - едната постоянно да е в отбрана на короната, а другата постоянно да се стреми към протест и смяна.

Такива остават позициите и до Мегзит. Мидълтън, като брачна половинка на предстоящ крал, постоянно е държала всичко да бъде по протокол, а своеволията на Меган по никакъв начин не й бяха по усета . Още по-голямо раздразнение у нея предизвикваше и фактът, че Маркъл успяваше да постанова мнението си и да печели елементарно утвърждението, за което Кейт се бореше с години.
 Принц Хари, Меган Маркъл, тайните им проекти от преди сватбата и съумяха ли да ги осъществят
Тайните проекти на Хари и Меган

Каква е задачата, към която се стремят

Но всичко това към този момент е зад тила на двете херцогини и пътищата им през днешния ден са по-далечни от всеки път. Сега няма кой да се опълчва на Кейт и бъдещето й в кралския двор най-малко на пръв взор е безоблачно. Но бурите там се случват доста бързо...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР