Надали има хора, родени през 90-те години и да не

...
Надали има хора, родени през 90-те години и да не
Коментари Харесай

16 години по-късно: как се промениха актрисите от култовия тийн филм "Гадни момичета"

Надали има хора, родени през 90-те години и да не са гледали най-малко веднъж един от най-култовите тийн филми - " Гадни девойки ". Култова лента за модерната учебна просвета. Филмът излезе по кината през април 2004 година, в ерата на първата " поп детонация " в музиката. Това бяха времената на Кристина Агилера, Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, 50 Cent, Еминем, Мадона към момента шокираше света с визия и музика, Джанет Джаксън бе на върха, а Марая Кери бе също на черните позиции на чартовете с песните си. Киното бе много по-различно.

" Гадни девойки " остана в историята като именит тийн филм, в който присъединяване взеха едни от най-популярните актриси тогава - младата и надарена вяра Линдзи Лоън, Рейчъл Макадамс и Лейси Чабърт. Всеки гледал кино лентата си спомня за няколко keyd - " Пластмасовите " и злата, надменна и богата Реджина Джордж. Как наподобяват през днешния ден актрисите и са какво се занимават, това ще разберете в идващите редове.

Виж още:

Линдзи Лоън мина през доста през последните 10 години. Тя изживя много спадове в персонален и професионален аспект, като даже няколко пъти бе изправяна пред съда с разнообразни обвинявания. Бореше се с зависимости, само че като че ли в наши дни Линдзи се намира в много по-добър миг от живота си. Тя прекарва доста време в Дубай, където се усеща повече от добре, а и папараците не са по петите ѝ. Макар да не е към този момент измежду най-търсените и снимани актриси на огромен екран, предходната година тя продуцира лично риалити шоу, което се излъчва по MTV. Освен това се занимава с частен бизнес - върти нощни заведения.

Рейчъл Макадамс съумя да развие кариерата си повече от сполучливо през последните 20 години. Голямият пробив стартира точно с " Гадни девойки ", само че Рейчъл не остана в тези години, а продължи да се бори за място в Холивуд. През годините тя взе участие в редица влиятелни кино продукции, които я сложиха на картата на сериозните актриси. През 2016 година, бе номинирана за " Оскар " за женска поддържаща роля за играта ѝ в Spotlight. 

Виж още:

Лейси Чабърт също продължава да гради своята кино кариера както на огромен, по този начин и на дребен екран, само че несъмнено не е по този начин дейна, както Рейчъл. Последните ѝ актьорски изяви са на дребния екран в разнообразни комедийни и сантиментални филми, които се излъчват най-вече по Hallmark Channel Television Movies.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР