Надали има човек, присъствал на концерта на Криста Бел в

...
Надали има човек, присъствал на концерта на Криста Бел в
Коментари Харесай

Криста Бел от Туин пийкс отново ще пее в София

Надали има човек, участвал на концерта на Криста Бел в София преди две години, който да не се развълнува от новината, че... да, " музата на режисьора Дейвид Линч ", известна още като специфичен сътрудник Тами Престън в третия сезон на " Туин пийкс ", идва още веднъж у нас. Датата е 8 ноември, а мястото този път е огромната зала на клуб " Микстейп 5 ". Главните обвинени в това отлично дело сме същите като през 2017 година, то се знае - радиофестивалът " Аларма пънк джаз " на БНР (заедно със Sluchka и EpayGo), прецизират уредниците на гастрола на Криста.

Концертът е част от есенно-зимното европейско турне на Криста Бел " Time Never Dies " с песни от настоящия й албум " Feels Like Love ", който излезе при започване на април т.г. Разбира се, в програмата ще чуем и песни от предходния - " We Dissolve ", както и по-ранни - от двата й взаимни албума с Дейвид Линч. А софийската дата е единствена за Балканите, в случай че не броим Атина.

Заедно с Криста Бел ще забележим и чуем на сцената още Кристофър Смарт (басист и съавтор на песните от " We Dissolve " и " Feels Like Love " ), барабаниста Джейсън Олтман, който също познаваме от 2017 година, и, за първи път в България, Джон Санчес (китари).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР