Надал ще участва в Акапулко през следващия сезонСветовният номер 1

...
Надал ще участва в Акапулко през следващия сезонСветовният номер 1
Коментари Харесай

Надал ще участва в Акапулко през следващия сезон

Надал ще взе участие в Акапулко през идващия сезон
Световният номер 1 Рафаел Надал ще вземе присъединяване на шампионата в Акапулко през идната година. В това са уверени уредниците на конкуренцията, откакто испанецът се отдръпна през сегашния сезон заради контузия в бедрото, която му попречи да довърши четвъртфинала си на Аустрелиън Оупън против Марин Чилич, а през 2017 година загуби на финала от американеца Сам Куери.

Турнирният шеф на конкуренцията в Акапулко Раул Сурутуса изрази сигурността си, че Надал ще взе участие още веднъж в мексиканския град.,,Участието на международния номер 1 е значимо за нас, само че е още по-специално по кое време това е Рафаел Надал. Отне едно телефонно позвъняване, с цел да получим удостоверение, че той ще е тук “, съобщи щастливият турнирен шеф.

Други тенисисти, които се чака да вземат присъединяване в Акапулко, са четирикратният първенец Давид Ферер, тазгодишният победител в Маями Джон Иснър, Александър Зверев и Стан Вавринка. Турнирът ще бъде специфичен за Ферер, който ще изиграе последното си съревнование отвън Испания, преди да приключи своята кариера в Мадрид на Мастърса през май. Сурутуса показа вълнението си от завръщането на Ферер в Мексико.,,Давид постоянно ще бъде добре пристигнал тук, той има специфична връзка с почитателите и е доста обичан тук “.

В женската скица някогашната шампионка на Ю Ес Оупън Слоун Стивънс към този момент удостовери присъединяване в Акапулко. Организаторите разговорят с други тенисистки, като една от тях, която е в полезрението им, е някогашната двукратна шампионка от Големия шлем Гарбине Мугуруса.,,Мугуруса постоянно е в нашето полезрение, само че всичко зависи от графика й “, съобщи шефът.

Турнирът в Мексико се организира директно преди първия шампионат от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс. Миналата година първенци при мъжете и дамите станаха Хуан Мартин дел Потро и Лесия Цуренко. Победителят при мъжете ще получи 1.7 млн. $ в идното издание. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР