Над вицепремиера и финансов министър Асен Василев тегнат сериозни съмнения

...
Над вицепремиера и финансов министър Асен Василев тегнат сериозни съмнения
Коментари Харесай

Държавата се тресе! Тежки съмнения свалиха усмивката на Василев: Закрилял ли е контрабандата?!

Над вицепремиера и финансов министър Асен Василев тегнат съществени подозрения в защищаване на контрабандни канали, оповестява БЛИЦ, основан на свои източници. Малко след встъпването си в служба, Василев стартира да назначава свои другари и близки от родното си Хасково на високи позиции в специфичните служби и митниците, а те в този момент евентуално обилно му връщат жеста.
Дали Василев, който непрекъснато ръси лакърдии за неотстъпчивост против корупцията, не следва правилото: „Корупция е всичко това, в което не участвам“.

Наши източници са катерочини, че кръгът от правилни чиновници на Василев в службите и полицията е многостранен и прави всичко допустимо да му подсигури разточителен и сигурен живот.

Като най-сигурни и правилни другари на Асен Василев се откроява част от управлението на Групово дело „Национална полиция“.

Припомняме, че с изключение на в митниците и специфичните служби, Асен Василев е наредил своя пъзел и в Националната организация по приходите, която се оглавява от неговия доближен Румен Спецов.

Независимо от обещанията на Василев, че новото държавно управление няма да взима заеми, се случи тъкмо противоположното. Кабинетът предвождан от царя Кирил Петков се готви да задължи България с дълг от над 9 милиарда лв..

Когато тази колосална сума се обвърже с контрабандните канали ще се получи голям октопод, който ще изсмуче българската стопанска система, само че ще направи представителите на изпълнителната власт в оставка още по-богати.

Потърпевши за следващ път са българските пенсионери, които в най-голяма степен заплащат непостижимата цена на „Промяната“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР