Над триста деца се включиха във волейбол под небето, организиран

...
Над триста деца се включиха във волейбол под небето, организиран
Коментари Харесай

Софийска вода организира забивки под небето, спорт и много емоции 25 метра над земята

Над триста деца се включиха във волейбол под небето, проведен от „ Софийска вода “, част от Веолия. Те играха дружно с именития капитан на националите Владимир Николов и известните влогъри – Павел Колев и Ицака.

Освен огромното предизвикателство да играят волейбол на 25 метра височина, на покрива на Mega Mall Sofia, децата се радваха на слънчево време, доста дарове и изненади. Точно в 12:00 ч. всички дружно уважиха паметта на гениалния стихотворец и бунтовник Христо Ботев и на починалите за свободата на България.

В Mega Mall Sofia се намира и един от най-новите и съвременни Центрове за обслужване на клиенти на „ Софийска вода “. Офисът дава отговор на актуалните условия за софтуерна функционалност. Освен всички услуги на сдружението, екипът на центъра е разполагаем с потребна информация и консултация за последните новаторски оферти на компанията.

Част от тях са новата система за отдалечено отчитане на водомерите с опция за ръководство на потреблението от самите консуматори в действително време и онлайн промяна на партида. От сдружението припомнят, че до 10 юли 2019 година, всички клиенти могат да се възползват гратис от услугата „ Смяна на партида “ онлайн или в офис, без значение от просрочието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР