Над тон марихуана и над девет милиона стръка канабис са

...
Над тон марихуана и над девет милиона стръка канабис са
Коментари Харесай

Над 1 тон марихуана заловиха в Турция

Над звук марихуана и над девет милиона стръка канабис са били хванати при интервенция на турските сили в окръг Диарбекир в югоизточната част на страната, съобщи Анадолската организация.

Операцията е била осъществена на над 80 места в региона, предава Българска телеграфна агенция.

Марихуаната с общо тегло от един звук и 183 кг е била открита заровена в земята. В рамките на дейностите на управляващите са иззети и 9,18 милиона стръка канабис, добавя организацията.

Разкриха оранжерия за марихуана в околност край Кюстендил

Турските управляващи в последно време правят интензивно антинаркотични интервенции в югоизточната част на страната. В този регион е дейна терористичната формация Кюрдска работническа партия (ПКК), за която търговията с опиати е главен източник на финансиране.

ПКК води въоръжена битка против турската страна от 1984 година и се преглежда като терористична организация от Анкара, Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Групировката финансира терористичните си действия посредством незаконна търговия с опиати още от 80-те години на 20 век, като съгласно Интерпол до 80 % от европейските наркопазари са снабдявани от мрежи за трафик под контрола на ПКК, отбелязва Анадолската организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР